Opis usług

Ośrodek Kształcenia Ustawicznego AWANS działa na rynku szkoleniowym od 1992 roku.

Jako instytucja szkoleniowa posiadamy bogatą ofertę szkoleniową oraz bogate doświadczenie. Prowadzimy szkolenia zawodowe i doskonalące umiejętności pracowników z różnych obszarów.

Nasze priorytety to:
- Kadra szkoleniowa składająca się z najwyższej klasy specjalistów,
- Nowoczesne, dobrze wyposażone pracownie techniczne
do prowadzenia zajęć praktycznych,
- Szkolenia i kursy na najwyższym profesjonalnym poziomie.

Kontakt

Ośrodek Kształcenia Ustawicznego AWANS

ul. Helenówek 4 pok. 204

25-661 Kielce

tel. 41 345 28 32  wewn. 25

tel. komórkowy 508 275 181, 660 755 735

od 8-16 godz. Agnieszka Koziołek, Iza Mroczek

email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Pozostałe Ośrodki Kształcenia, w których odbywają się szkolenia/ kursy:

- ul. Armii Krajowej 21 C, Jędrzejów,
- ul. Towarowa 4, Końskie,

- ul. Sokola 38 Skarżysko- Kamienna,
- ul. 1-go Maja 2, Pińczów.

 

Szkolenia medyczne i kosmetyczne na terenie Kielc, realizowane są na ul. Klonowej 53

tel. 41 331 02 31, kom. 666 854 666.

 

Formularz kursy

Formularz KKZ

 

Zasady zdrowego żywienia dzieci i dorosłych

zdrowe odzywianie
                               Zapraszamy na szkolenie

      "Zasady zdrowego żywnienia dzieci i dorosłych"

 

                                 szkolenie trwa 16 godzin

 

Program zajęć obejmuje:

1. Interpretacja Karty Żywienia dla dzieci i młodzieży w szkole.

2. Rola i znaczenie wybranych składników odżywczych dla organizmów dzieci.

3. Woda w żywieniu dzieci.

4. Zasady racjonalnego żywienia dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym.

5. Kształtowanie zachowań dziecka w czasie posiłku.

6. Nieprawidłowości w żywieniu małych dzieci. 

7. Zalecenia przy sporządzaniu podstawowych posiłków w placówkach żywienia zbiorowego

    a żywienie dzieci w przedszkolu i szkole.

8. Co nam mówią normy żywienia przeznaczone dla dzieci i młodzieży.

9. Założenia przy przygotowywaniu modelowych racji pokarmowych.

10. Planowanie jadłospisu i wyliczanie wartości odżywczej.

11. Założenia praktyczne do układania jadłospisów i przykładowe całodzienne jadłospisy uwzględniające współczesne normy (analiza diety).

12. Choroby dietozależne.

cena szkolenia 300 zł za osobę

Zajęcia odbywać się bedą w Kielcach, ul. Helenówek 4 w "Pracowni obsługi konsumenta"